Geslaagde Jaarvergadering en bekendmaking vrijwilliger van het jaar

Gepubliceerd op 27 maart 2022 om 15:33

Met het intreden van de versoepeling, was café Kajuiter zaterdag 19 maart jongstleden het decor van de jaarvergadering van de stichting ATB Zevenhuizen. In een vol gevuld café met bikers, sponsoren en vrijwilligers die de stichting rijk is, werd het glas geheven op een nieuw fietsseizoen.

Met een terugblik in ‘woord en beeld’ werd er teruggekeken op de afgelopen twee coronajaren. Ook de stichting ATB Zevenhuizen is meer dan blij dat de fietsactiviteiten nu weer door kunnen gaan. De stichting maakt zich onder andere op voor de 18e Zeuv’mhuuster ATB Veldtoertocht die op 18 september van dit jaar weer gehouden wordt in Zevenhuizen.

Lof en waardering werd gehoord in het toespreken aan de gekozen vrijwilliger van het jaar; Dolf Velting. Vanaf het eerste uur getrouw draagt hij zijn steentje bij aan de stichting. Met name tijdens de ATB veldtoertocht waarin Dolf in de bevoorrading van de verzorgingsposten zit. Daarnaast heeft Dolf ook menig maal klaargestaan als baancommissaris en verkeersregelaar tijdens één van de fietsevenementen die de stichting georganiseerd heeft. Hulde voor Dolf die door voorzitter Roelof Postma in het zonnetje werd gezet.

De nieuwjaarsbijeenkomst werd in traditie afgesloten met een pubquiz die onder andere ging over de historie van de stichting. Een gezellige afsluiter die nog tot in de late uurtjes voortduurde.

Op de foto: Vrijwilliger van het jaar Dolf Velting krijgt de felicitaties van voorzitter Roelof Postma