Over ons

Wij zijn Roelof Postma (voorzitter), Jan Neef (penningmeester), Onno de Jonge (secretaris), Martijn van der Velde (algemeen bestuurslid) en Bert Steenhuis (algemeen bestuurslid) en vormen het bestuur van de stichting ATB Zevenhuizen. Stichting ATB Zevenhuizen is een groep gezellige, enthousiaste, beginnende en actieve mountainbikers. Jaarlijks worden er een aantal activiteiten georganiseerd die exclusief zijn voor bikers en sponsoren. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk voor bikers en sponsoren en vaak mag er ook een introducee mee. Aankondiging van de activiteiten gaat via onze nieuwsbrief en deze website. Op onze kalender kun je zien wanneer een activiteit plaats gaat vinden. De stichting ATB Zevenhuizen organiseert onder andere de volgende activiteiten:

  • Zeuv’mhuuster ATB veldtoertocht
  • Koningsdag Classic
  • Midzomertocht
  • Snerttocht
  • ATB clinics
  • Veldrit
  • Nachttocht

Lijkt het je ook leuk om biker te worden, dan kun je je hier aanmelden. Wil je eerst een keer sfeer komen proeven bij één van onze activiteiten, neem dan even contact met ons op. 

Kenmerkend voor onze stichting is het aantal enthousiaste bikers, sponsoren en vele vrijwilligers die ons een warm hart toedragen. Zonder de inzet en bijdrage van deze mensen heeft de stichting ATB Zevenhuizen, waarmee de fietsport, geen bestaansrecht. Als stichting spreken we oprecht daarvoor onze waardering uit!

De stichting ATB Zevenhuizen is in 2008 opgericht door een enthousiaste groep mensen met hart voor de wielersport. Te weten: Jelle Lammers, Rinse van der Velde, Martijn van der Velde, Theo Hoekstra, Ludolf Roeters, Henry Schuil, Mathijs Tanis en Bert Steenhuis. Deze mannen hebben het mountainbiken in Zevenhuizen en omgeving op de kaart gezet. Voor de oprichting van de stichting ATB Zevenhuizen waren ze een zelfstandig comité onder de vlag van TFC Westerkwartier.

In 2019 heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden waarover je hier meer kunt lezen. Daarbij werden de vertrekkende bestuursleden benoemd tot erelid van de Stichting ATB Zevenhuizen.

Op de foto: het huidige bestuur. V.l.n.r.: Onno, Martijn, Roelof, Jan en Bert