Snerttocht 28/11/21

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 om 16:45

Op zondag 28 november organiseren wij voor onze bikers en sponsoren onze jaarlijkse Snerttocht. Om 09:30 starten we bij het MFC in Zevenhuizen met een kop koffie en een plak koek. Daarna is het de bedoeling dat we gezamenlijk (een deel van) de vaste mountainbikeroute van  Marum gaan fietsen. Na deze inspanning staat er bij de nazit in het MFC een dampende bak snert/bonensoep op jullie te wachten. Daarnaast krijgt iedere deelnemer twee consumptiebonnen aangeboden. 

Zoals altijd is er per biker/sponsor ook 1 introducee welkom om mee te komen fietsen. Hieronder kun je je (en je eventuele introducee) opgeven voor de Snerttocht. Geef je op voor 22 november. Eventuele dieetwensen of allergieën kun je aangeven in het opmerkingen veld hieronder. Mocht je vooraf nog een vraag hebben, stel deze dan hier. Tot zondag 28 november!

Deelname aan de tocht is op eigen risico en het dragen van een helm is uiteraard verplicht. De tocht en nazit vinden plaats met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

Je kunt je niet meer opgeven voor deze tocht. De tocht heeft inmiddels plaatsgevonden.